Bérleteinket azon Partnereink számára ajánljuk, akik rendszeresen fejlesztik magukat és munkatársaikat, továbbá a legkedvezőbb feltételekkel szeretnék igénybe venni a szakmai képzéseket.

Milyen előnyöket nyújtanak az Önök számára HIBRID bérleteink?

Milyen előnyöket nyújt az Önök számára az ÖRÖKBÉRLET?

ÖRÖKBÉRLET éves szervezeti tagsággal korlátlan szakmai fejlődést biztosítunk szervezetük valamennyi munkatársának, páratlan kedvezménnyel:

Bérlet konstrukciók:

Bérlet konstrukciókÁr (nettó) / db
Hibrid bérlet 3 + 1 alkalmas (1 alkalom grátisz!) Érvényes: bérlet kiállításától számított 6 hónapig69 900,- Ft + ÁFA (27%)
Hibrid bérlet 5 + 1 alkalmas (1 alkalom grátisz!) Érvényes: bérlet kiállításától számított 12 hónapig99 900,- Ft + ÁFA (27%)
ÖRÖKBÉRLET Korlátlan bérlet kiállítástól számított 12 hónapra Örökbérlet online megrendelése!
Tovább az ÖRÖKBÉRLET részletekhez!
399 780,- Ft + ÁFA (27%)
Egyedi bérletet szeretnék!Kérjen ajánlatot: info@konferenciaszervezo.hu

Bérlet Információk:

Hibrid bérletek:

Hibrid bérleteink (3+1 és 5+1 alkalmas bérletek) igénybe vehető bármelyik digitálisan elérhető videó/online képzésünkre, valamint jelenléti (tantermi) képzéseinkre, konferenciáinkra is témakörtől, időtartamtól (tanóra) és részvételi díjtól függetlenül.

Hibrid bérleteink (3+1 és 5+1 alkalmas bérletek) nem válthatók be digitális szakmai tudástár előfizetésre.

A bérlet tulajdonosa a bérlet típusának megfelelően 3+1 alkalmas bérlet esetén 4 db, 5+1 alkalmas bérlet esetén 6 db online (digitálisan elérhető), vagy jelenléti (tantermi) képzést, konferenciát választhat, amelyhez teljeskörű hozzáférést kap.

A választott képzéshez való hozzáférés, vagy jelenléti képzésen történő részvétel lehetősége egy db bérlet vásárlása esetén 1 főt illet meg.

Amennyiben a hibrid bérlet tulajdonosa egy képzésre több résztvevőt kíván elszámolni a bérlet terhére, akkor a résztvevők számának megfelelő alkalom kerül levonásra a bérletből.

A kiválasztott képzésre való jelentkezés folyamata megegyezik a normál jelentkezés folyamatával (jelentkezés e-mail-ben jelentkezési lap kitöltésével, vagy a honlapunkon közvetlen online regisztrációval: https://konferenciaszervezo.hu). Amennyiben a jelentkező fel kívánja használni bérletét, a jelentkezés során meg kell adnia a bérlet sorszámát.

A jelentkezés, illetve megrendelés visszaigazolása minden esetben e-mailben történik. Digitális (online) képzés választása esetén a képzéshez a hozzáférési kódokat, minden szükséges információval együtt a megadott e-mail címre küldjük el az igényléstől számított 24 órán belül.

A hibrid bérlet online képzésre történő beváltása esetén automatikusan EXTRA hosszú (12 hét) hozzáférést kapnak a választott képzéshez.

A hibrid bérletek érvényességi ideje (a beváltásra rendelkezésre álló idő):

  • 3+1 alkalmas hibrid bérlet esetében: 6 hónap;
  • 5+1 alkalmas hibrid bérlet esetében: 12 hónap.

Amennyiben egy hibrid bérlet annak lejárta előtt teljes egészében felhasználásra került, erről e-mailben tájékoztatjuk a bérlet tulajdonosát.

Honlapunkon kedvükre válogathatnak a teljes képzési kínálatban: https://konferenciaszervezo.hu/

A Konferenciaszervező Kft. a meghirdetett jelenléti (tantermi), illetve élő online képzések időpontjának módosítására, illetve a rendezvény törlésére technikai vagy egyéb vis maior helyzet (pl. közegészségügyi veszélyhelyzet) esetén a jogot fenntartja.
Amennyiben a választott rendezvény más időpontban kerül megtartásra vagy elmarad, a jelentkező jogosult bármely másik képzésre jelentkezni.
A hibrid bérlet tulajdonosa a megrendelő vállalkozás, illetve intézmény. A bérlet nem személyhez kötött, a bérlet tulajdonosa jogosult dönteni arról, hogy a választott képzéshez mely munkatársának, vezetőjének kéri a hozzáférést. A bérletek más szervezet, vállalkozás vagy intézmény számára nem átruházhatók.

ÖRÖKBÉRLET:

A 12 havi tagsággal rendelhető ÖRÖKBÉRLET egy teljesen korlátlan, szervezeti bérlet.

ÖRÖKBÉRLET éves tagsággal rendelkező szervezetek teljesen korlátlan hozzáférést kapnak valamennyi, digitálisan elérhető videó/online elérhető képzéshez és digitális szakmai tudástárhoz is, több mint nettó 3.900.000 Ft értékben (100+ képzés évente).

A 12 havi tagság alatt korlátlan számú képzéshez, továbbá digitális szakmai tudástárhoz kérhetnek hozzáférést az ÖRÖKBÉRLETTEL rendelkező szervezetek, bármelyik munkatársuk számára (létszámkorlát nélkül).

ÖRÖKBÉRLETTEL rendelkező Partnereink, képzésenként 1 fővel teljesen díjmentes regisztrálhatnak bármelyik jelenléti (tantermi) képzésünkre (70+ elődás, tréning, workshop évente).

Mindezeken felül, ÖRÖKBÉRLETTEL rendelkező Partnereink bármely jelenléti (tantermi) képzésünkre (az 1 fő teljesen díjmentes részvételén túl), további résztvevőket regisztrálhatnak 50%-os kedvezménnyel a részvételi díjból.

ÖRÖKBÉRLETTEL rendelkező tagjaink egyszerűsített módon igényelhetnek hozzáférést bármelyik általuk választott digitálisan elérhető képzéshez, illetve szakmai tudástárhoz ezen az oldalon: https://konferenciaszervezo.hu/orokberlet/. Lenyíló menüben tudják kiválasztani a képzést, tudástárat vagy egyszerre akár több képzést is, amely(ek)hez a hozzáférést kérik. A képzés kiválasztását követően csupán az ÖRÖKBÉRLET sorszámát, valamint a hozzáférést igénylő munkatársuk nevét és e-mail címét szükséges megadniuk.

ÖRÖKBÉRLETTEL korlátlan hozzáférés kérhető bármelyik digitális szakmai tudástárhoz is. Digitális szakmai tudástáraink használata nagyon egyszerű és rendkívül kényelmes. Egy felületen, automatikusan elérhető a tudástár teljes szakmai tartalma, tematikusan csoportosítva az egyes témákat, amelyekhez az ÖRÖKBÉRLET tagság teljes időtartama alatt hozzáférnek. A tudástárak tartalma folyamatosan bővül, minden a témához kapcsolódó képzés a tudástárba automatikusan feltöltésre kerül.

ÖRÖKBÉRLETTEL történő online képzés, illetve digitális szakmai tudástár hozzáférés igénylés esetén az igényelt képzéshez, illetve tudástárakhoz a tagság teljes időtartamára megnyitjuk a hozzáférést.

Jelenléti (tantermi) képzésre való jelentkezés folyamata megegyezik a normál jelentkezés folyamatával (jelentkezés e-mail-ben jelentkezési lap kitöltésével, vagy a honlapunkon közvetlen online regisztrációval: https://konferenciaszervezo.hu/). Amennyiben a jelentkező fel kívánja használni bérletét, a jelentkezés során meg kell adnia a bérlet sorszámát.

A Konferenciaszervező Kft. a meghirdetett jelenléti (tantermi), illetve élő online képzések időpontjának módosítására, illetve a rendezvény törlésére technikai vagy egyéb vis maior helyzet (pl. közegészségügyi veszélyhelyzet) esetén a jogot fenntartja.

Amennyiben a választott rendezvény más időpontban kerül megtartásra vagy elmarad, a jelentkező jogosult bármely másik képzésre jelentkezni.

A jelentkezés, illetve megrendelés visszaigazolása minden esetben e-mailben történik. Digitális (online) képzés választása esetén a képzéshez a hozzáférési kódokat, minden szükséges információval együtt a megadott e-mail címre küldjük el az igényléstől számított 24 órán belül.

Az ÖRÖKBÉRLET tulajdonosa a megrendelő vállalkozás, illetve intézmény. Az ÖRÖKBÉRLET nem személyhez kötött, a bérlet tulajdonosa jogosult dönteni arról, hogy a választott képzéshez, tudástárhoz mely munkatársának, vezetőjének kéri a hozzáférést, arra kit jelentkeztet. Az ÖRÖKBÉRLET más szervezet, vállalkozás vagy intézmény számára nem átruházható. Honlapunkon kedvükre válogathatnak a teljes képzési és digitális szakmai tudástár kínálatban: https://konferenciaszervezo.hu/

Megrendelés:

A képzési bérletek megrendelhetők az alábbi elektronikus megrendelő felületen a szükséges adatok megadásával, vagy a letölthető Megrendelő lap kitöltését követően, e-mailen: jelentkezes@konferenciaszervezo.hu.

A megrendelés feldolgozását követően a bérlet díjáról átutalásos számlát küldünk, 8 napos fizetési határidővel.
A bérlet díjának beérkezését követően e-mailben küldjük meg a sorszámozott bérletet.

Megrendelő lap letöltése: 

ÖRÖKBÉRLET Megrendelő lap letöltése:

Örökbérlet online megrendelése!

Tovább az ÖRÖKBÉRLET részletekhez!

Online megrendelés: