Bérleteinket, digitális szakmai tudástár előfizetéseinket azon Partnereink számára ajánljuk, akik rendszeresen fejlesztik magukat, munkatársaikat, és a legkedvezőbb feltételekkel szeretnék igénybe venni a szakmai képzéseket.
Partnereink 200+ videókonferencia, online képzés, 100+ tantermi képzés folyamatosan bővülő kínálatából választhatnak.
Korlátlan Hibrid Bérlet (ÖRÖKBÉRLET)Korlátlan Online BérletHibrid Bérlet
Tantermi
Online
Digitális tudástás hozzáférés
ÉrvényességA kiállítástól 12 hónapA kiállítástól 12 hónap  A kiállítástól 6, vagy 12 hónap
Hány fő veheti igénybeTANTERMI KÉPZÉSEK:
Díjmentes: 1 fő/képzés
További résztvevők: 50% kedvezmény

DIGITÁLIS SZAKMAI TUDÁSTÁRAK (VIDEÓKONFERENCIÁK):
Korlátlan
Korlátlan3 + 1 képzés alkalom, vagy 3 + 1 fő/képzés

5 + 1 képzés alkalom, vagy 5 + 1 fő/képzés

Bérlet díjszabás

Bérlet konstrukció
Ár (nettó) / db
ÖRÖKBÉRLET
Korlátlan bérlet kiállítástól számított 12 hónapra.
459 780,- Ft + ÁFA (27%)
Korlátlan Online Bérlet
A kiállítástól számított 12 hónapra.
234 900,- Ft + ÁFA (27%)
Hibrid bérlet 3 + 1 alkalmas – 1 alkalom grátisz!
Érvényes: bérlet kiállításától számított 6 hónapig
89 900,- Ft + ÁFA (27%)
Hibrid bérlet 5 + 1 alkalmas – 1 alkalom grátisz!
Érvényes: bérlet kiállításától számított 12 hónapig
129 900,- Ft + ÁFA (27%)
Egyedi bérletet szeretnék!Kérjen ajánlatot: info@konferenciaszervezo.hu
Aktuális bérlet és tudástár áraink

Megrendelés

A képzési bérletek, illetve a digitális szakmai tudástárak megrendelhetők:

  1. Az alábbi elektronikus megrendelő felületen a szükséges adatok megadásával, vagy
  2. a letölthető Megrendelő lap kitöltését követően, e-mailen: jelentkezes@konferenciaszervezo.hu.

A megrendelés feldolgozását követően a bérlet, illetve a tudástár díjáról átutalásos számlát küldünk, 8 napos fizetési határidővel.
A bérlet díjának beérkezését követően e-mailben küldjük meg a sorszámozott bérletet.
A választott tudástárhoz való hozzáférést a tagsági díj kiegyenlítésétől számított 24 órán belül megnyitjuk Önöknek, az egyedi hozzáférési kódokat e-mailen küldjük a megrendelő által megadott felhasználók számára.
Ettől az időponttól él választásuktól függően a 6 vagy 12 havi korlátlan hozzáférés a tudástárhoz.

Online megrendelés

Korlátlan Hibrid Bérlet (Örökbérlet)

Hibrid bérlet

Megrendelő lappal történő jelentkezés

A kitöltött megrendelő lapot a jelentkezes@konferenciaszervezo.hu email címre szíveskedjenek elküldeni.Részletes bérlet és felhasználási információk

3+1 és 5+1 alkalmas Hibrid bérletek:

Hibrid bérleteink (3+1 és 5+1 alkalmas bérletek) igénybe vehető bármelyik videókonferenciánkra, élő online képzésünkre, valamint jelenléti (tantermi) képzéseinkre, konferenciáinkra is témakörtől, időtartamtól (tanóra) és részvételi díjtól függetlenül.

Hibrid bérleteink (3+1 és 5+1 alkalmas bérletek) nem válthatók be digitális szakmai tudástár előfizetésre.

A bérlet tulajdonosa a bérlet típusának megfelelően 3+1 alkalmas bérlet esetén 4 db, 5+1 alkalmas bérlet esetén 6 db videókonferenciát, élő online képzést, vagy jelenléti (tantermi) képzést, konferenciát választhat, amelyhez teljeskörű hozzáférést kap.

A Hibrid beváltható: a bérlet típusának megfelelő számú képzésre, vagy egy képzésre több résztvevő is jelentkezhet (a résztvevők számával egyenlő alkalom kerül levonásra a bérletből).

A kiválasztott képzésre való jelentkezés folyamata megegyezik a normál jelentkezés folyamatával (jelentkezés e-mail-ben jelentkezési lap kitöltésével, vagy a honlapunkon közvetlen online regisztrációval: https://konferenciaszervezo.hu). Amennyiben a jelentkező fel kívánja használni bérletét, a jelentkezés során meg kell adnia a bérlet sorszámát.

A jelentkezés, illetve megrendelés visszaigazolása minden esetben e-mailben történik. Videókonferencia, illetve élő online képzés választása esetén a képzéshez a hozzáférési kódokat, minden szükséges információval együtt a megadott e-mail címre küldjük el az igényléstől számított 24 órán belül.

A hibrid bérlet videókonferenciára történő beváltása esetén automatikusan EXTRA hosszú (12 hét) hozzáférést kapnak a választott képzéshez.

A 3+1 és 5+1 alkalmas hibrid bérletek érvényességi ideje (a beváltásra rendelkezésre álló idő):

  • 3+1 alkalmas hibrid bérlet esetében: 6 hónap;
  • 5+1 alkalmas hibrid bérlet esetében: 12 hónap.

Amennyiben egy hibrid bérlet annak lejárta előtt teljes egészében felhasználásra került, erről e-mailben tájékoztatjuk a bérlet tulajdonosát.

Honlapunkon kedvükre válogathatnak a teljes képzési kínálatban: https://konferenciaszervezo.hu.

A Konferenciaszervező Kft. a meghirdetett jelenléti (tantermi), illetve élő online képzések időpontjának módosítására, illetve a rendezvény törlésére technikai vagy egyéb vis maior helyzet (pl. közegészségügyi veszélyhelyzet) esetén a jogot fenntartja. Amennyiben a választott rendezvény más időpontban kerül megtartásra vagy elmarad, a jelentkező jogosult bármely másik képzésre jelentkezni.
A hibrid bérlet tulajdonosa a megrendelő vállalkozás, illetve intézmény. A bérlet nem személyhez kötött, a bérlet tulajdonosa jogosult dönteni arról, hogy a választott képzéshez mely munkatársának, vezetőjének kéri a hozzáférést. A bérletek más szervezet, vállalkozás vagy intézmény számára nem átruházhatók.

Korlátlan Online Bérlet:

Korlátlan Online Bérlettel a szervezet valamennyi munkatársa számára hozzáférést kérhetnek valamennyi videókonferenciához, élő online képzéshez, illetve a szakmai tudástárakhoz (létszámkorlát nélkül).

Érvényessége a kiállítástól számított 12 hónap.

4 tematikus, online elérhető szakmai tudástár közül választhatnak, valamennyi videókonferencia tematikus tudástárakba rendezve.

A tudástárak tartalma folyamatosan bővül. A tantermi képzések is felvételre kerülnek.

Egy felületen, automatikusan, 0-24 órában elérhető a tudástárak teljes szakmai tartalma. Használata nagyon egyszerű és kényelmes.

A bérlet díjának kiegyenlítésétől számított 24 órán belül megnyitjuk Önöknek a választott tudástárakhoz a hozzáférést. A tudástárakhoz az egyedi hozzáférési kódokat e-mailen küldjük a megrendelő által megadott felhasználók számára. Ettől az időponttól él a 12 hónapos korlátlan hozzáférés a tudástárhoz.

Korlátlan Hibrid Bérlet (ÖRÖKBÉRLET):

A 12 hónapos érvényességgel rendelhető Korlátlan Hibrid Bérlet (ÖRÖKBÉRLET) egy korlátlan, szervezeti bérlet, amely tantermi és online elérhető képzésekre egyaránt igénybe vehető.

ÖRÖKBÉRLETTEL rendelkező szervezetek teljesen korlátlan hozzáférést kapnak valamennyi videókonferenciához, élő online képzéshez, illetve digitális szakmai tudástárhoz is, több mint nettó 7.000.000 Ft értékben (250+ képzés).

A 12 hónapos érvényességi idő alatt korlátlan számú képzéshez, továbbá digitális szakmai tudástárhoz kérhetnek hozzáférést az ÖRÖKBÉRLETTEL rendelkező szervezetek, bármelyik munkatársuk számára (létszámkorlát nélkül).

ÖRÖKBÉRLETTEL rendelkező Partnereink, képzésenként 1 fővel teljesen díjmentes regisztrálhatnak bármelyik jelenléti (tantermi) képzésünkre (100+ elődás, tréning, workshop évente).

Mindezeken felül, ÖRÖKBÉRLETTEL rendelkező Partnereink bármely jelenléti (tantermi) képzésünkre (az 1 fő teljesen díjmentes részvételén túl), további résztvevőket regisztrálhatnak 50%-os kedvezménnyel a részvételi díjból.

ÖRÖKBÉRLETTEL rendelkező tagjaink egyszerűsített módon igényelhetnek hozzáférést bármelyik általuk választott digitálisan elérhető képzéshez, illetve szakmai tudástárhoz ezen az oldalon: https://konferenciaszervezo.hu/orokberlet/. Lenyíló menüben tudják kiválasztani a képzést, tudástárat vagy egyszerre akár több képzést is, amely(ek)hez a hozzáférést kérik. A képzés kiválasztását követően csupán az ÖRÖKBÉRLET sorszámát, valamint a hozzáférést igénylő munkatársuk nevét és e-mail címét szükséges megadniuk.

ÖRÖKBÉRLETTEL korlátlan hozzáférés kérhető bármelyik digitális szakmai tudástárhoz is. Digitális szakmai tudástáraink használata nagyon egyszerű és rendkívül kényelmesEgy felületen, automatikusan elérhető a tudástár teljes szakmai tartalma, tematikusan csoportosítva az egyes témákat, amelyekhez az ÖRÖKBÉRLET tagság teljes időtartama alatt hozzáférnek. A tudástárak tartalma folyamatosan bővül, minden a témához kapcsolódó képzés a tudástárba automatikusan feltöltésre kerül.

ÖRÖKBÉRLETTEL történő online képzés, illetve digitális szakmai tudástár hozzáférés igénylés esetén az igényelt képzéshez, illetve tudástárakhoz a tagság teljes időtartamára megnyitjuk a hozzáférést.

Jelenléti (tantermi) képzésre való jelentkezés folyamata megegyezik a normál jelentkezés folyamatával (jelentkezés e-mail-ben jelentkezési lap kitöltésével, vagy a honlapunkon közvetlen online regisztrációval: https://konferenciaszervezo.hu/). Amennyiben a jelentkező fel kívánja használni bérletét, a jelentkezés során meg kell adnia a bérlet sorszámát.

A Konferenciaszervező Kft. a meghirdetett jelenléti (tantermi), illetve élő online képzések időpontjának módosítására, illetve a rendezvény törlésére technikai vagy egyéb vis maior helyzet (pl. közegészségügyi veszélyhelyzet) esetén a jogot fenntartja.

Amennyiben a választott rendezvény más időpontban kerül megtartásra vagy elmarad, a jelentkező jogosult bármely másik képzésre jelentkezni.

A jelentkezés, illetve megrendelés visszaigazolása minden esetben e-mailben történik. Digitális (online) képzés választása esetén a képzéshez a hozzáférési kódokat, minden szükséges információval együtt a megadott e-mail címre küldjük el az igényléstől számított 24 órán belül. Az ÖRÖKBÉRLET tulajdonosa a megrendelő vállalkozás, illetve intézmény. Az ÖRÖKBÉRLET nem személyhez kötött, a bérlet tulajdonosa jogosult dönteni arról, hogy a választott képzéshez, tudástárhoz mely munkatársának, vezetőjének kéri a hozzáférést, arra kit jelentkeztet. Az ÖRÖKBÉRLET más szervezet, vállalkozás vagy intézmény számára nem átruházható. Honlapunkon kedvükre válogathatnak a teljes képzési és digitális szakmai tudástár kínálatban: https://konferenciaszervezo.hu/.