Bérleteinket, digitális szakmai tudástár előfizetéseinket azon Partnereink számára ajánljuk, akik rendszeresen fejlesztik magukat és munkatársaikat, továbbá a legkedvezőbb feltételekkel szeretnék igénybe venni a szakmai képzéseket.

Milyen előnyöket nyújtanak az Önök számára HIBRID bérleteink?

 • Költséghatékony, 30-50%-ot megtakarítás az egyes képzések részvételi díjából.
 • Bármelyik videó / online, illetve jelenléti (tantermi) képzésre felhasználható.
 • Rugalmas felhasználási feltételek. Beváltható: a bérlet típusának megfelelő számú képzésre, vagy egy képzésre több résztvevő is jelentkezhet (a résztvevők számával egyenlő alkalom kerül levonásra a bérletből).
 • Digitálisan elérhető videókonferenciára beváltott bérlethez automatikusan EXTRA hosszú (12 hét) hozzáférést kapnak a választott képzéshez.
 • A beváltására rendelkezésre álló idő extra hosszú (3+1 alkalmas bérlet: 6 hónap; 5+1 alkalmas bérlet és ÖRÖKBÉRLET: 12 hónap). A bérlet nem naptári évhez kötött.
 • Szervezeti bérleteinket a bérlet tulajdonos szervezet bármelyik munkatársa felhasználhatja a választott képzésre (nem személyhez kötött a bérlet).

Milyen előnyöket nyújt az Önök számára az ÖRÖKBÉRLET?

Kérjenek korlátlan hozzáférést tudástáraink, képzéseink teljes tartalmához, a legnagyobb kedvezménnyel!

 • Folyamatos, korlátlan szervezeti hozzáférés 4 tematikus, online szakmai tudástárunk teljes tartalmához.
 • A szervezet valamennyi munkatársa számára egy felületen, 0-24 órában, online elérhető a tudástárak tartalma.
 • Páratlanul gazdag témakörök:pénzügy, igazgatás, jog, HR és munkajog, belső ellenőrzés… (150+ képzés).
 • Tudástáraink tartalma, az elérhető képzések köre folyamatosan bővül. A tantermi képzések is felvételre kerülnek.
 • Díjmentes részvételi lehetőség bármelyik tantermi képzésen (évente 100+ képzésBp. belváros, 1 fő/képzés).

ÖRÖKBÉRLET 12 havi tagsággal több mint 6 millió forint értékben kapnak képzési tartalmathavi 1 képzés áráért!


Bővebb információkért kattintson IDE!


Bérlet konstrukciók

Bérlet konstrukció
Ár (nettó) / db
Hibrid bérlet 3 + 1 alkalmas (1 alkalom grátisz!) Érvényes: bérlet kiállításától számított 6 hónapig84 900,- Ft + ÁFA (27%)
Hibrid bérlet 5 + 1 alkalmas (1 alkalom grátisz!) Érvényes: bérlet kiállításától számított 12 hónapig124 900,- Ft + ÁFA (27%)
ÖRÖKBÉRLET Korlátlan bérlet kiállítástól számított 12 hónapra (további részletek…)459 780,- Ft + ÁFA (27%)
Egyedi bérletet szeretnék!Kérjen ajánlatot: info@konferenciaszervezo.hu

Milyen előnyöket nyújtanak az Önök számára DIGITÁLIS SZAKMAI TUDÁSTÁRAINK?

GAZDÁLKODÁSI – PÉNZÜGYI – ADÓZÁSI Digitális Szakmai Tudástár tartalma

 • Gazdálkodási, pénzügyi, adózási és számviteli szakemberek mindennapi feladatainak ellátáshoz nyújt segítséget komplex digitális szakmai tudástárunk.
 • 70+ szakmai téma (folyamatosan bővül), videóelőadások és letölthető oktatási segédanyagok formájában.

Részletek

IGAZGATÁSI – HATÓSÁGI – JOGI Digitális Szakmai Tudástár tartalma

 • Jegyzők, igazgatási és hatósági, ügyfélszolgálati, továbbá szervezési és iratkezelési szakemberek mindennapi feladatainak ellátáshoz nyújt segítséget komplex digitális szakmai tudástárunk.
 • 90+ szakmai téma (folyamatosan bővül), videóelőadások és letölthető oktatási segédanyagok formájában.

Részletek

HR – MUNKAJOGI Digitális Szakmai Tudástár tartalma

 • HR, bérszámfejtési, személyügyi és munkajogi szakemberek mindennapi feladatainak ellátáshoz nyújt segítséget komplex digitális szakmai tudástárunk.
 • 20+ szakmai téma (folyamatosan bővül), videóelőadások és letölthető oktatási segédanyagok formájában.

Részletek

BELSŐ ELLENŐRZÉSI Digitális Szakmai Tudástár tartalma

 • Belső ellenőrzési, belsőkontroll és integritás tanácsadási szakemberek mindennapi feladatainak ellátáshoz nyújt segítséget komplex digitális szakmai tudástárunk.
 • 30+ szakmai téma (folyamatosan bővül), videóelőadások és letölthető oktatási segédanyagok formájában.

Részletek


Digitális szakmai tudástárak előfizetési díja

Típus
Ár (nettó) / db
Félévre (6 hónap) – tagsági díja / tudástár149.900,- Ft + ÁFA (27%)
Egy évre (12 hónap) – tagsági díja / tudástár199.900,- Ft + ÁFA (27%)

Megrendelés

A képzési bérletek, illetve a digitális szakmai tudástárak megrendelhetők az alábbi elektronikus megrendelő felületen a szükséges adatok megadásával, vagy a letölthető Megrendelő lap kitöltését követően, e-mailen: jelentkezes@konferenciaszervezo.hu.

A megrendelés feldolgozását követően a bérlet, illetve a tudástár díjáról átutalásos számlát küldünk, 8 napos fizetési határidővel.
A bérlet díjának beérkezését követően e-mailben küldjük meg a sorszámozott bérletet.
A választott tudástárhoz való hozzáférést a tagsági díj kiegyenlítésétől számított 24 órán belül megnyitjuk Önöknek, az egyedi hozzáférési kódokat e-mailen küldjük a megrendelő által megadott felhasználók számára.
Ettől az időponttól él választásuktól függően a 6 vagy 12 havi korlátlan hozzáférés a tudástárhoz.


Megrendelő lappal történő jelentkezés

A kitöltött megrendelő lapot a jelentkezes@konferenciaszervezo.hu email címre szíveskedjenek elküldeni.

Bérlet típus
Megrendelő letöltése
HIBRID bérletMegrendelő lap
ÖrökbérletMegrendelő lap
DIGITÁLIS SZAKMAI TUDÁSTÁRMegrendelő lap

Online megrendelés

Hibrid bérlet

Örökbérlet

Digitális szakmai tudástár


Részletes bérlet és felhasználási információk

Hibrid bérletek:

Hibrid bérleteink (3+1 és 5+1 alkalmas bérletek) igénybe vehető bármelyik digitálisan elérhető videó/online képzésünkre, valamint jelenléti (tantermi) képzéseinkre, konferenciáinkra is témakörtől, időtartamtól (tanóra) és részvételi díjtól függetlenül.

Hibrid bérleteink (3+1 és 5+1 alkalmas bérletek) nem válthatók be digitális szakmai tudástár előfizetésre.

A bérlet tulajdonosa a bérlet típusának megfelelően 3+1 alkalmas bérlet esetén 4 db, 5+1 alkalmas bérlet esetén 6 db online (digitálisan elérhető), vagy jelenléti (tantermi) képzést, konferenciát választhat, amelyhez teljeskörű hozzáférést kap.

A Hibrid beváltható: a bérlet típusának megfelelő számú képzésre, vagy egy képzésre több résztvevő is jelentkezhet (a résztvevők számával egyenlő alkalom kerül levonásra a bérletből).

A kiválasztott képzésre való jelentkezés folyamata megegyezik a normál jelentkezés folyamatával (jelentkezés e-mail-ben jelentkezési lap kitöltésével, vagy a honlapunkon közvetlen online regisztrációval: https://konferenciaszervezo.hu). Amennyiben a jelentkező fel kívánja használni bérletét, a jelentkezés során meg kell adnia a bérlet sorszámát.

A jelentkezés, illetve megrendelés visszaigazolása minden esetben e-mailben történik. Digitális (online) képzés választása esetén a képzéshez a hozzáférési kódokat, minden szükséges információval együtt a megadott e-mail címre küldjük el az igényléstől számított 24 órán belül.

A hibrid bérlet videókonferenciára történő beváltása esetén automatikusan EXTRA hosszú (12 hét) hozzáférést kapnak a választott képzéshez.

A hibrid bérletek érvényességi ideje (a beváltásra rendelkezésre álló idő):

 • 3+1 alkalmas hibrid bérlet esetében: 6 hónap;
 • 5+1 alkalmas hibrid bérlet esetében: 12 hónap.

Amennyiben egy hibrid bérlet annak lejárta előtt teljes egészében felhasználásra került, erről e-mailben tájékoztatjuk a bérlet tulajdonosát.

Honlapunkon kedvükre válogathatnak a teljes képzési kínálatban: https://konferenciaszervezo.hu/

A Konferenciaszervező Kft. a meghirdetett jelenléti (tantermi), illetve élő online képzések időpontjának módosítására, illetve a rendezvény törlésére technikai vagy egyéb vis maior helyzet (pl. közegészségügyi veszélyhelyzet) esetén a jogot fenntartja. Amennyiben a választott rendezvény más időpontban kerül megtartásra vagy elmarad, a jelentkező jogosult bármely másik képzésre jelentkezni.
A hibrid bérlet tulajdonosa a megrendelő vállalkozás, illetve intézmény. A bérlet nem személyhez kötött, a bérlet tulajdonosa jogosult dönteni arról, hogy a választott képzéshez mely munkatársának, vezetőjének kéri a hozzáférést. A bérletek más szervezet, vállalkozás vagy intézmény számára nem átruházhatók.

Digitális szakmai tudástárak:

Digitális szakmai tudástár előfizetéssel választásuk szerint 6 vagy 12 hónapra folyamatos, korlátlan szervezeti hozzáférést kapnak a megrendelt tudástá(ak)hoz. 4 tematikus, online elérhető szakmai tudástár közül választhatnak.

A tudástárak tartalma folyamatosan bővül. A tantermi képzések is felvételre kerülnek.

Egy előfizetéssel a szervezet valamennyi munkatársa számára hozzáférést kérhetnek a tudástárakhoz (létszámkorlát nélkül).

Használata nagyon egyszerű és kényelmes. Egy felületen, automatikusan, 0-24 órában elérhető a tudástárak teljes szakmai tartalma.

A választott tudástárhoz való hozzáférést a tagsági díj kiegyenlítésétől és a hozzáférési kódok generálásához szükséges, kitöltött adatbekérő lap beérkezésétől számított 24 órán belül megnyitjuk Önöknek. Az egyedi hozzáférési kódokat e-mailen küldjük a megrendelő által megadott felhasználók számára. Ettől az időponttól él választásuktól függően a 6 vagy 12 havi korlátlan hozzáférés a tudástárhoz. 

ÖRÖKBÉRLET:

A 12 havi tagsággal rendelhető ÖRÖKBÉRLET egy teljesen korlátlan, szervezeti bérlet.

ÖRÖKBÉRLET éves tagsággal rendelkező szervezetek teljesen korlátlan hozzáférést kapnak valamennyidigitálisan elérhető videó/online elérhető képzéshez és digitális szakmai tudástárhoz is, több mint nettó 6.000.000 Ft értékben (150+ képzés).

A 12 havi tagság alatt korlátlan számú képzéshez, továbbá digitális szakmai tudástárhoz kérhetnek hozzáférést az ÖRÖKBÉRLETTEL rendelkező szervezetek, bármelyik munkatársuk számára (létszámkorlát nélkül).

ÖRÖKBÉRLETTEL rendelkező Partnereink, képzésenként 1 fővel teljesen díjmentes regisztrálhatnak bármelyik jelenléti (tantermi) képzésünkre (100+ elődás, tréning, workshop évente).

Mindezeken felül, ÖRÖKBÉRLETTEL rendelkező Partnereink bármely jelenléti (tantermi) képzésünkre (az 1 fő teljesen díjmentes részvételén túl), további résztvevőket regisztrálhatnak 50%-os kedvezménnyel a részvételi díjból.

ÖRÖKBÉRLETTEL rendelkező tagjaink egyszerűsített módon igényelhetnek hozzáférést bármelyik általuk választott digitálisan elérhető képzéshez, illetve szakmai tudástárhoz ezen az oldalon: https://konferenciaszervezo.hu/orokberlet/. Lenyíló menüben tudják kiválasztani a képzést, tudástárat vagy egyszerre akár több képzést is, amely(ek)hez a hozzáférést kérik. A képzés kiválasztását követően csupán az ÖRÖKBÉRLET sorszámát, valamint a hozzáférést igénylő munkatársuk nevét és e-mail címét szükséges megadniuk.

ÖRÖKBÉRLETTEL korlátlan hozzáférés kérhető bármelyik digitális szakmai tudástárhoz is. Digitális szakmai tudástáraink használata nagyon egyszerű és rendkívül kényelmesEgy felületen, automatikusan elérhető a tudástár teljes szakmai tartalma, tematikusan csoportosítva az egyes témákat, amelyekhez az ÖRÖKBÉRLET tagság teljes időtartama alatt hozzáférnek. A tudástárak tartalma folyamatosan bővül, minden a témához kapcsolódó képzés a tudástárba automatikusan feltöltésre kerül.

ÖRÖKBÉRLETTEL történő online képzés, illetve digitális szakmai tudástár hozzáférés igénylés esetén az igényelt képzéshez, illetve tudástárakhoz a tagság teljes időtartamára megnyitjuk a hozzáférést.

Jelenléti (tantermi) képzésre való jelentkezés folyamata megegyezik a normál jelentkezés folyamatával (jelentkezés e-mail-ben jelentkezési lap kitöltésével, vagy a honlapunkon közvetlen online regisztrációval: https://konferenciaszervezo.hu/). Amennyiben a jelentkező fel kívánja használni bérletét, a jelentkezés során meg kell adnia a bérlet sorszámát.

A Konferenciaszervező Kft. a meghirdetett jelenléti (tantermi), illetve élő online képzések időpontjának módosítására, illetve a rendezvény törlésére technikai vagy egyéb vis maior helyzet (pl. közegészségügyi veszélyhelyzet) esetén a jogot fenntartja.

Amennyiben a választott rendezvény más időpontban kerül megtartásra vagy elmarad, a jelentkező jogosult bármely másik képzésre jelentkezni.

A jelentkezés, illetve megrendelés visszaigazolása minden esetben e-mailben történik. Digitális (online) képzés választása esetén a képzéshez a hozzáférési kódokat, minden szükséges információval együtt a megadott e-mail címre küldjük el az igényléstől számított 24 órán belül.

Az ÖRÖKBÉRLET tulajdonosa a megrendelő vállalkozás, illetve intézmény. Az ÖRÖKBÉRLET nem személyhez kötött, a bérlet tulajdonosa jogosult dönteni arról, hogy a választott képzéshez, tudástárhoz mely munkatársának, vezetőjének kéri a hozzáférést, arra kit jelentkeztet. Az ÖRÖKBÉRLET más szervezet, vállalkozás vagy intézmény számára nem átruházható. Honlapunkon kedvükre válogathatnak a teljes képzési és digitális szakmai tudástár kínálatban: https://konferenciaszervezo.hu/