Bérleteinket azon Partnereink számára ajánljuk, akik rendszeresen fejlesztik magukat és munkatársaikat, továbbá a legkedvezőbb feltételekkel szeretnék igénybe venni a szakmai képzéseket.

Milyen előnyöket nyújtanak az Önök számára HIBRID bérleteink?

Milyen előnyöket nyújt az Önök számára az ÖRÖKBÉRLET?

Kérjenek korlátlan hozzáférést a digitális tudástár teljes tartalmához ÖRÖKBÉRLET éves (12 havi) előfizetéssel, kivételes kedvezménnyel!

ÖRÖKBÉRLET 12 havi tagsággal több mint 6 millió forint értékben kapnak képzési tartalmat, havi 1 képzés áráért! Bővebb információkért kattintson IDE!

Bérlet konstrukciók:

Bérlet konstrukciókÁr (nettó) / db
Hibrid bérlet 3 + 1 alkalmas (1 alkalom grátisz!) Érvényes: bérlet kiállításától számított 6 hónapig79 900,- Ft + ÁFA (27%)
Hibrid bérlet 5 + 1 alkalmas (1 alkalom grátisz!) Érvényes: bérlet kiállításától számított 12 hónapig118 900,- Ft + ÁFA (27%)
ÖRÖKBÉRLET Korlátlan bérlet kiállítástól számított 12 hónapra Örökbérlet online megrendelése!
Tovább az ÖRÖKBÉRLET részletekhez!
459 780,- Ft + ÁFA (27%)
Egyedi bérletet szeretnék!Kérjen ajánlatot: info@konferenciaszervezo.hu

Bérlet Információk:

Hibrid bérletek:

Hibrid bérleteink (3+1 és 5+1 alkalmas bérletek) igénybe vehető bármelyik digitálisan elérhető videó/online képzésünkre, valamint jelenléti (tantermi) képzéseinkre, konferenciáinkra is témakörtől, időtartamtól (tanóra) és részvételi díjtól függetlenül.

Hibrid bérleteink (3+1 és 5+1 alkalmas bérletek) nem válthatók be digitális szakmai tudástár előfizetésre.

A bérlet tulajdonosa a bérlet típusának megfelelően 3+1 alkalmas bérlet esetén 4 db, 5+1 alkalmas bérlet esetén 6 db online (digitálisan elérhető), vagy jelenléti (tantermi) képzést, konferenciát választhat, amelyhez teljeskörű hozzáférést kap.

A választott képzéshez való hozzáférés, vagy jelenléti képzésen történő részvétel lehetősége egy db bérlet vásárlása esetén 1 főt illet meg.

Amennyiben a hibrid bérlet tulajdonosa egy képzésre több résztvevőt kíván elszámolni a bérlet terhére, akkor a résztvevők számának megfelelő alkalom kerül levonásra a bérletből.

A kiválasztott képzésre való jelentkezés folyamata megegyezik a normál jelentkezés folyamatával (jelentkezés e-mail-ben jelentkezési lap kitöltésével, vagy a honlapunkon közvetlen online regisztrációval: https://konferenciaszervezo.hu). Amennyiben a jelentkező fel kívánja használni bérletét, a jelentkezés során meg kell adnia a bérlet sorszámát.

A jelentkezés, illetve megrendelés visszaigazolása minden esetben e-mailben történik. Digitális (online) képzés választása esetén a képzéshez a hozzáférési kódokat, minden szükséges információval együtt a megadott e-mail címre küldjük el az igényléstől számított 24 órán belül.

A hibrid bérlet online képzésre történő beváltása esetén automatikusan EXTRA hosszú (12 hét) hozzáférést kapnak a választott képzéshez.

A hibrid bérletek érvényességi ideje (a beváltásra rendelkezésre álló idő):

  • 3+1 alkalmas hibrid bérlet esetében: 6 hónap;
  • 5+1 alkalmas hibrid bérlet esetében: 12 hónap.

Amennyiben egy hibrid bérlet annak lejárta előtt teljes egészében felhasználásra került, erről e-mailben tájékoztatjuk a bérlet tulajdonosát.

Honlapunkon kedvükre válogathatnak a teljes képzési kínálatban: https://konferenciaszervezo.hu/

A Konferenciaszervező Kft. a meghirdetett jelenléti (tantermi), illetve élő online képzések időpontjának módosítására, illetve a rendezvény törlésére technikai vagy egyéb vis maior helyzet (pl. közegészségügyi veszélyhelyzet) esetén a jogot fenntartja.
Amennyiben a választott rendezvény más időpontban kerül megtartásra vagy elmarad, a jelentkező jogosult bármely másik képzésre jelentkezni.
A hibrid bérlet tulajdonosa a megrendelő vállalkozás, illetve intézmény. A bérlet nem személyhez kötött, a bérlet tulajdonosa jogosult dönteni arról, hogy a választott képzéshez mely munkatársának, vezetőjének kéri a hozzáférést. A bérletek más szervezet, vállalkozás vagy intézmény számára nem átruházhatók.

ÖRÖKBÉRLET:

A 12 havi tagsággal rendelhető ÖRÖKBÉRLET egy teljesen korlátlan, szervezeti bérlet.

ÖRÖKBÉRLET éves tagsággal rendelkező szervezetek teljesen korlátlan hozzáférést kapnak valamennyi, digitálisan elérhető videó/online elérhető képzéshez és digitális szakmai tudástárhoz is, több mint nettó 3.900.000 Ft értékben (100+ képzés évente).

A 12 havi tagság alatt korlátlan számú képzéshez, továbbá digitális szakmai tudástárhoz kérhetnek hozzáférést az ÖRÖKBÉRLETTEL rendelkező szervezetek, bármelyik munkatársuk számára (létszámkorlát nélkül).

ÖRÖKBÉRLETTEL rendelkező Partnereink, képzésenként 1 fővel teljesen díjmentes regisztrálhatnak bármelyik jelenléti (tantermi) képzésünkre (70+ elődás, tréning, workshop évente).

Mindezeken felül, ÖRÖKBÉRLETTEL rendelkező Partnereink bármely jelenléti (tantermi) képzésünkre (az 1 fő teljesen díjmentes részvételén túl), további résztvevőket regisztrálhatnak 50%-os kedvezménnyel a részvételi díjból.

ÖRÖKBÉRLETTEL rendelkező tagjaink egyszerűsített módon igényelhetnek hozzáférést bármelyik általuk választott digitálisan elérhető képzéshez, illetve szakmai tudástárhoz ezen az oldalon: https://konferenciaszervezo.hu/orokberlet/. Lenyíló menüben tudják kiválasztani a képzést, tudástárat vagy egyszerre akár több képzést is, amely(ek)hez a hozzáférést kérik. A képzés kiválasztását követően csupán az ÖRÖKBÉRLET sorszámát, valamint a hozzáférést igénylő munkatársuk nevét és e-mail címét szükséges megadniuk.

ÖRÖKBÉRLETTEL korlátlan hozzáférés kérhető bármelyik digitális szakmai tudástárhoz is. Digitális szakmai tudástáraink használata nagyon egyszerű és rendkívül kényelmes. Egy felületen, automatikusan elérhető a tudástár teljes szakmai tartalma, tematikusan csoportosítva az egyes témákat, amelyekhez az ÖRÖKBÉRLET tagság teljes időtartama alatt hozzáférnek. A tudástárak tartalma folyamatosan bővül, minden a témához kapcsolódó képzés a tudástárba automatikusan feltöltésre kerül.

ÖRÖKBÉRLETTEL történő online képzés, illetve digitális szakmai tudástár hozzáférés igénylés esetén az igényelt képzéshez, illetve tudástárakhoz a tagság teljes időtartamára megnyitjuk a hozzáférést.

Jelenléti (tantermi) képzésre való jelentkezés folyamata megegyezik a normál jelentkezés folyamatával (jelentkezés e-mail-ben jelentkezési lap kitöltésével, vagy a honlapunkon közvetlen online regisztrációval: https://konferenciaszervezo.hu/). Amennyiben a jelentkező fel kívánja használni bérletét, a jelentkezés során meg kell adnia a bérlet sorszámát.

A Konferenciaszervező Kft. a meghirdetett jelenléti (tantermi), illetve élő online képzések időpontjának módosítására, illetve a rendezvény törlésére technikai vagy egyéb vis maior helyzet (pl. közegészségügyi veszélyhelyzet) esetén a jogot fenntartja.

Amennyiben a választott rendezvény más időpontban kerül megtartásra vagy elmarad, a jelentkező jogosult bármely másik képzésre jelentkezni.

A jelentkezés, illetve megrendelés visszaigazolása minden esetben e-mailben történik. Digitális (online) képzés választása esetén a képzéshez a hozzáférési kódokat, minden szükséges információval együtt a megadott e-mail címre küldjük el az igényléstől számított 24 órán belül.

Az ÖRÖKBÉRLET tulajdonosa a megrendelő vállalkozás, illetve intézmény. Az ÖRÖKBÉRLET nem személyhez kötött, a bérlet tulajdonosa jogosult dönteni arról, hogy a választott képzéshez, tudástárhoz mely munkatársának, vezetőjének kéri a hozzáférést, arra kit jelentkeztet. Az ÖRÖKBÉRLET más szervezet, vállalkozás vagy intézmény számára nem átruházható. Honlapunkon kedvükre válogathatnak a teljes képzési és digitális szakmai tudástár kínálatban: https://konferenciaszervezo.hu/

Megrendelés:

A képzési bérletek megrendelhetők az alábbi elektronikus megrendelő felületen a szükséges adatok megadásával, vagy a letölthető Megrendelő lap kitöltését követően, e-mailen: jelentkezes@konferenciaszervezo.hu.

A megrendelés feldolgozását követően a bérlet díjáról átutalásos számlát küldünk, 8 napos fizetési határidővel.
A bérlet díjának beérkezését követően e-mailben küldjük meg a sorszámozott bérletet.

Megrendelő lap letöltése: 

ÖRÖKBÉRLET Megrendelő lap letöltése:

Örökbérlet online megrendelése!

Tovább az ÖRÖKBÉRLET részletekhez!

Online megrendelés: