Miben tudunk segíteni videó / online képzéseinkkel?

Aktuális szakmai továbbképzések, konferenciák kiváló oktatókkal, mindazoknak, akik lépést kívánnak tartani a változásokkal és megismerkednének a jó gyakorlatokkal.
Videó / online képzéseinkkel kényelmesen, bárhol, bármikor, saját időbeosztás mellett fejlődhet. Ajánljuk:Képzéseink

Megrendelés folyamata:

A megrendelését elküldheti elektronikus regisztrációval a megrendelni kívánt képzés oldalán az Online jelentkezésre kattintva, vagy a letölthető word alapú Jelentkezési lappal.
A kitöltött jelentkezési lapot kérjük, hogy a jelentkezes@konferenciaszervezo.hu e-mail címre küldjék el!

A jelentkezés, fizetési kötelezettséget von maga után. A megrendelést e-mailben igazoljuk vissza.
Kérjük, hogy a részvételi díjat a jelentkezés visszaigazoló mellékleteként küldött díjbekérő alapján, a díjbekérő egyedi azonosító számára való hivatkozással utalja.
A belépéshez szükséges adatokat, valamint a pénzügyi teljesítést már nem igénylő számlát a megrendelő lapon megadott e-mail címre juttatjuk el Önnek a videó képzés díjának kiegyenlítését követő 24 órán belül.

A videó konferencia anyaga (videók, prezentáció, kiegészítő oktatási anyagok) egy internet alapú zárt felületen érhető el, a megtekintéshez Önnek internet kapcsolatra van szüksége.

A belépéshez szükséges adatokat a megrendelő lapon megadott e-mail címre juttatjuk el Önnek a videó képzés díjának kiegyenlítését követő 24 órán belül.

A videó képzés teljes anyaga felvétel, nem élő konferencia!

A videó képzés teljes anyaga szerzői jogvédelem alatt áll. Annak jogosulatlan másolása, terjesztése, értékesítése vagy bármi más módon történő felhasználásra szerzői jogot sért és jogkövetkezményekkel jár.

A megvásárolt videó konferencia hozzáférés egy megrendelőt illet meg, a videó nem másolható, nem osztható meg és semmilyen egyéb módon nem terjeszthető!

Videókonferenciáink már felvételre kerültek, így megrendelést követően Ön rugalmasan készülhet fel a munkáját érintő változásokra.

Az online képzések is felvételre kerülnek, így videókonferenciaként megtekinthetők a képzést követően.
Ezáltal online / videó képzésről nem lehet lemaradni, kimaradni, az időpont már nem korlát!

ALAP csomag esetén 4 hét áll rendelkezésre a képzés feldolgozására, EXTRA csomag esetében 12 hét áll rendelkezésre a képzés elvégzésére.

A képzéssel kapcsolatban felmerült konzultációs kérdéseiket e-mailben várjuk: jelentkezes@konferenciaszervezo.hu e-mail címre.
A kérdések és válaszok feltöltésre kerülnek a videókonferencia felületére vagy kérés esetén megküldésre kerülnek a konzultációt kérő által megadott elektronikus elérhetőségre.

A képzés teljes videófelvételeit (időtartamtól függően több részletben), a letölthető oktatási segédanyagokat pdf-ben, konzultációs lehetőséget írásban.

Bárhol, bármikor, saját időbeosztása szerint nézheti meg a képzés teljes anyagát.
A videó anyagok bármikor elindíthatók, megállíthatók és újranézhetők – a hozzáférés időszaka alatt korlátlan alkalommal.
Rugalmas időbeosztás mellett utazási költsége sem merül fel.

Páratlan képzési kínálattal segítjük az Önök felkészülését, minden érdekes / újdonságot hordozó témát feldolgozunk pénzügyi, adózási, gazdasági, jogi, humán, közszolgálati, illetve igazgatási területeken.

Gyakorló vállalkozóknak, cég és intézmény vezetőknek, szakembereknek, önfejlesztőknek. Pénzügyi, gazdasági vezetőknek, szakembereknek.
Számviteli vezetőknek, könyvelőknek, adó-tanácsadóknak.
Jogászoknak, ügyvédeknek.
Mindenkinek, aki tudja, hogy értéket teremteni csak naprakész, felkészült, motivált szakemberek tudnak.

Elektronikus regisztrációval a www.konferenciaszervezo.hu oldalon közvetlenül, az Önt érdeklő képzést kiválasztva, vagy a honlapunkról letölthető jelentkezési lap elküldésével (e-mail: jelentkezes@konferenciaszervezo.hu).
A megrendelést e-mailben igazoljuk vissza.
A jelentkezés, fizetési kötelezettséget von maga után.
A részvételi díjat a jelentkezés visszaigazoló mellékleteként küldött díjbekérő alapján, a díjbekérő egyedi azonosító számára való hivatkozással tudják utalással rendezni.
A díjbekérő kiegyenlítését követően pénzügyi teljesítést már nem igénylő számlát küldünk.

A belépéshez szükséges adatokat a megrendelés során megadott e-mail címre juttatjuk el Önnek a videó/online képzés díjának kiegyenlítését követő 24 órán belül.

A képzések teljes anyaga szerzői jogvédelem alatt áll.
A megvásárolt videókonferencia hozzáférés csak a megrendelő által megadott felhasználót illeti meg.
A felhasználó részére megküldött hozzáférési kóddal maximum két eszközről lehet bejelentkezni.
A videó, illetve a hozzáférési kódok nem másolhatók, nem oszthatók meg és semmilyen egyéb módon nem terjeszthetők.