KKV likviditásmenedzsment a gyakorlatban – avagy eredményesen működő vállalkozás is tönkre mehet a pénzügyi terv hiánya miatt
2021. október 08. péntek 9:30 – 13:00
Lauf László okleveles adószakértő előadásában

A téma feldolgozása vezetői szinten, gyakorlati megközelítésben történik. Arra helyezzük a hangsúlyt, hogy milyen célra milyen kimutatásra van szüksége egy vezetőnek, azokból milyen információkat nyerhet, és a kapott információkat hogyan használhatja fel a vezetői döntésekhez. Az elmúlt években minden vállalkozás megtapasztalta, hogy likviditásmenedzsment nélkül szinte lehetetlen túlélni. Képzésünk célja a KKV szektor vállalkozásait segíteni abban, hogy likviditásukat megfelelően menedzseljék.

Miről lesz szó a képzésen:

1. Néhány szó a pénzügyi és a számviteli eredmény különbségéről.
2. A likviditás kezelésének fontosságáról
3. Likvid eszközök és szerepük a cég életében
4. Cash flow kimutatás értelmezése
5. Likviditási terv értelmezése
6. Honnan szerezhetünk információt a likviditásunkkal kapcsolatban
7. Adókötelezettségek kezelése likviditási szempontból
8. Pénzforgalmi szemléletű ÁFA fizetési kötelezettség
9. Konzultációs kérdések

Előadó(k): Lauf László okleveles adószakértő, IFRS mérlegképes könyvelő, több tízéves gazdasági igazgatói és likviditáskezelési tapasztalattal
20 éve dolgozik gazdasági területen. 10 évig volt különböző cégeknél gazdasági igazgató, 10 éve pedig saját tanácsadó cégét vezeti. Sok vállalkozással volt/van kapcsolatban. Sok alkalommal találkozott likviditási problémákkal küszködő cégekkel.
Felsőfokú végzettsége mellett okleveles adószakértői, IFRS mérlegképes könyvelői és hazai mérlegképes könyvelői képesítéssel is rendelkezik.
Tanított a Pénzügyi és Számviteli Főiskolán pénzügyi piacok nevű tantárgyat 10 éven keresztül, valamint mérlegképes hallgatókat pénzügyi ismeretekre.
Két pénzügyi témájú tankönyv társszerzője, szakfolyóiratokban rendszeresen publikál pénzügyi/számviteli/adózási témájú cikkeket.


Időpont: 2021. október 08. (péntek) 09:30 – 13:00

Helyszíni regisztráció kezdete: 09:00-tól 09:30-ig

Jelentkezési határidő: 2021. október 05.

Figyelem: a konferencia létszámkorlátos, a maximális létszám elérése esetén a jelentkezési határidő korábban lezárásra kerül!

Helyszín: Budapest belváros, 1077 Budapest, Wesselényi u. 4. (Hotel Memories Budapest**** konferenciaterme, Rumbachspace)

Részvételi díj:

24.900,- Ft / fő (tárgyi adómentes képzés)
A részvételi díj tartalmazza az információs anyag és a kávészünetek költségét.
A képzés díja közvetített szolgáltatást tartalmaz (catering ellátás költsége, 5% áfa tartalommal).
A rendezvényen nyújtott étel-ital ellátás után az Szja. tv. szerint fizetendő közterheket (Szja. tv. 69-70. §) a Konferenciaszervező Kft. nem vállalja át.

Kedvezmények:

  • 10% kedvezmény a részvételi díjból csoportos jelentkezés esetén (min. 2 fő egy szervezettől).
  • Több mint 30% kedvezmény érhető el 3+1 és 5+1 alkalmas hibrid bérleteinkkel.
  • Díjmentes részvételi lehetőség ÖRÖKBÉRLET éves szervezeti tagsággal (1 fő / képzés).

Hasznos tudnivalók:

  • Képzésünk a felnőttképzésről szóló 2013. évi LXXVII. törvény szerint bejelentett képzés.
  • A képzés résztvevői az előadást követően a részvételről Tanúsítványt kapnak (e-mailen).
  • A képzés díja képzési költségként elszámolható.
  • Az előadásról a helyszínen kép és hangfelvétel készülhet.

Megrendelés:

  • Elektronikus regisztrációval az alább megtalálható Regisztráció űrlap online kitöltésével, vagy
  • a szintén alább megtalálható, letölthető Jelentkezési lap segítségével. A kitöltött jelentkezési lapot elektronikus levélben várjuk a: jelentkezes@konferenciaszervezo.hu e-mail címre.

A megrendelést e-mailben igazoljuk vissza. A jelentkezés, fizetési kötelezettséget von maga után. A részvételi díjról díjbekérőt küldünk, 8 napos fizetési határidővel. Kérjük, hogy a részvételi díjat a díjbekérő alapján, a díjbekérő egyedi azonosító számára való hivatkozással utalja. A díjbekérő kiegyenlítését követően a pénzügyi teljesítést nem igénylő számlát postázzuk.
Felhívjuk figyelmüket, hogy a részvétel lemondására írásban legkésőbb a képzést megelőző 72 órával van lehetőség a jelentkezes@konferenciaszervezo.hu e-mail címen. A fenti időpontot követően beérkező lemondás, vagy a lemondás elmaradása esetén a részvételi díj megfizetésétől nem tudunk eltekinteni.

Jelentkezési lap letöltése: Jelentkezési lap

Online Regisztráció:

Számlázási adatok

Céges megrendelés esetén kötelezően megadandó!

A képzésen résztvevő személy adatai


A felnőttképzésről szóló 2013. évi LXXVII. törvény (Fktv.) alapján képzés résztvevők kötelesek megadni az alábbi adatokat, amelyeket a FAR rendszerébe tovább kell küldenünk.Elolvastam és elfogadom a Konferenciaszervező Tudásmenedzsment Kft. Adatvédelmi szabályzatát és ÁSZF-t. *

A 2020. szeptember 1-jétől alkalmazandó, a felnőttképzésről szóló 2013. évi LXXVII. törvény (Fktv.) módosító rendelkezései alapján bejelentett képzésnek minősül az Ön által elvégzett képzés.
Az Fktv. hatálya alá eső képzéseket elvégző résztvevőinktől kötelezően adatot kell bekérnie a szolgáltató cégnek (jelen esetben Konferenciaszervező Tudásmenedzsment Kft.) és cégünk ezen adatokat a FAR rendszere felé tovább küldi!
Kérjük a fentiek szíves tudomásulvételét!

Segíthetünk?
Konferenciaszervező Tudásmenedzsment Kft.
Telefon: +36 (30) 195 – 2826
Honlap: https://konferenciaszervezo.hu/
E-Mail: jelentkezes@konferenciaszervezo.hu


Kategória