Reziliencia workshop a rugalmas alkalmazkodás képességének fejlesztésére

2024. január 29. hétfő 9:30 – 15:00

Buzási-Végh Viktória tréner vezetésével

A workshop csak tantermi képzési formában elérhető!

A reziliencia, vagy más néven rugalmas lelki ellenállóképesség, lehetővé teszi azt, hogy rugalmasabban alkalmazkodjunk az életünkben bekövetkező változásokhoz, a megpróbáltatások közepette mozgósítani tudjuk erőforrásainkat, meg tudjuk őrizni, vagy minél előbb vissza tudjuk állítani érzelmi egyensúlyi állapotunkat.

A reziliencia a 21. század emberének nélkülözhetetlen képessége.

A lelki ellenállóképesség tapasztalatainkra épülő képességekből, viszonyulásokból, viselkedésekből, és gondolatokból felépülő, összetett képesség, mely biológiai alapokon is nyugszik, de ami számunkra jó hír, az az, hogy fejleszthető! Vagyis mindannyian tudjuk fejleszteni ezt a képességünket!

Ahogy a fizikai immunrendszerünket sem akkor kezdjük el erősíteni, amikor már betegek vagyunk, így a lelki immunrendszerünket is érdemes napról-napra erősíteni!

Annál is inkább, mert mindannyiunknak szükségünk van erre a képességre, hiszen vannak olyan krízishelyzetek, megpróbáltatások, amelyek egyikünket sem kerülik el!

…Gondolhatunk itt a teljesség igénye nélkül szeretteink elvesztésére, egy-egy krónikus betegséggel való megküzdésre, balesetek, szerencsétlenségek megélésére, melyek során nagyon könnyű elveszíteni stabilitásunkat, és reményvesztett állapotba kerülni, de beszélhetünk a mindennapi stresszről is, melynek mindannyian ki vagyunk téve!

Az egy napos intenzív workshopon az alábbi kérdésekre keressük a választ:

 • Milyen képességek határozzák meg lelki ellenállóképességünket?
 • Mi jellemző a rugalmas lelki ellenállóképességgel rendelkező személyre?
 • Milyen képességek mentén, hogyan fejleszthetjük pszichés immunrendszerünket?

A program célja, hogy olyan gyakorlatokat, eszközöket adjak a résztvevők kezébe, amelyek segítséget nyújthatnak a mindennapok során lelki ellenállóképességünk fejlesztésében!

A workshop csak tantermi képzési formában elérhető!

Előadó(k):          Buzási-Végh Viktória okleveles pszichológus, Örömteli élet program alapítója
Az Örömteli élet program elméleti hátterét a pozitív pszichológia irányzatának nézetei nyújtják.
Alapgondolata a következő: A múlton változtatni már nem lehet, de mindennap tehetünk azért, hogy az életünk Örömteli legyen!
Az Örömteli élet nem tökéletes életet jelent, nem problémamentes életet, mert ilyen nem létezik. Sokkal inkább egy önazonos, szorongásoktól mentes életet, melyben megvalósul a testi-lelki-társas és spirituális jóllét állapota.
Viktóriának fontos célja, hogy minél több embertársát indíthassa el az Örömteli élet felé vezető úton!
Szakmai tevékenysége során kitűntetett figyelmet szentel azoknak a Nőtársainak, akik gyermekként olyan sebeket szereztek, amelyeket lehet, hogy még mind a mai napig nem sikerült begyógyítani, és jelentős mértékben rányomják bélyegüket életük valamennyi területére.
A pozitív pszichológia irányzata mellett közel áll hozzá a kognitív és a személyközpontú megközelítés, utóbbiban meghatározó szerepet kap az elfogadás, empátia, és kongruencia.
Mindez tréningjein is megvalósul, és meghatározza az együtt töltött órák menetét, és hangulatát.”


Időpont: 2024. január 29. (hétfő) 09:30 – 15:00

Helyszíni regisztráció kezdete: 09:00-tól 09:30-ig

Jelentkezési határidő: 2024. január 24.

Figyelem: a konferencia létszámkorlátos, a maximális létszám elérése esetén a jelentkezési határidő korábban lezárásra kerül!

Helyszín: Budapest belváros, 1077 Budapest, Wesselényi u. 4. (Hotel Memories Budapest**** konferenciaterme, Rumbachspace)

Részvételi díj:

44.900,- Ft / fő (tárgyi adómentes képzés)

A részvételi díj tartalmazza az információs anyag és a szünetek alatti ellátás költségét.
A képzés díja közvetített szolgáltatást tartalmaz (catering ellátás költsége, 5% áfa tartalommal).
A rendezvényen nyújtott étel-ital ellátás után az Szja. tv. szerint fizetendő közterheket (Szja. tv. 69-70. §) a Konferenciaszervező Kft. nem vállalja át.

Kedvezmények:

 • 10% kedvezmény a részvételi díjból csoportos jelentkezés esetén (min. 2 fő egy szervezettől).
 • Több mint 30% kedvezmény érhető el 3+1 és 5+1 alkalmas hibrid bérleteinkkel.
 • Több mint 90% kedvezmény érhető el ÖRÖKBÉRLET éves szervezeti tagsággal.

Hasznos tudnivalók:

 • Képzésünk a felnőttképzésről szóló 2013. évi LXXVII. törvény szerint bejelentett képzés.
 • A képzés résztvevői az előadást követően a részvételről Tanúsítványt kapnak (e-mailen).
 • A képzés díja képzési költségként elszámolható.
 • Az előadásról a helyszínen kép és hangfelvétel készülhet.

Megrendelés:

 • Elektronikus regisztrációval az alább megtalálható Regisztráció űrlap online kitöltésével, vagy
 • a szintén alább megtalálható, letölthető Jelentkezési lap segítségével. A kitöltött jelentkezési lapot elektronikus levélben várjuk a: jelentkezes@konferenciaszervezo.hu e-mail címre.

A megrendelést e-mailben igazoljuk vissza. A jelentkezés, fizetési kötelezettséget von maga után. A részvételi díjról díjbekérőt küldünk, 8 napos fizetési határidővel. Kérjük, hogy a részvételi díjat a díjbekérő alapján, a díjbekérő egyedi azonosító számára való hivatkozással utalja. A díjbekérő kiegyenlítését követően a pénzügyi teljesítést nem igénylő számlát postázzuk.
Felhívjuk figyelmüket, hogy a részvétel lemondására írásban legkésőbb a képzést megelőző 72 órával van lehetőség a jelentkezes@konferenciaszervezo.hu e-mail címen. A fenti időpontot követően beérkező lemondás, vagy a lemondás elmaradása esetén a részvételi díj megfizetésétől nem tudunk eltekinteni.

Jelentkezési lap letöltése: Jelentkezési lap

Online Regisztráció:

Számlázási adatokA képzésen résztvevő személy adatai


A felnőttképzésről szóló 2013. évi LXXVII. törvény (Fktv.) alapján képzés résztvevők kötelesek megadni az alábbi adatokat, amelyeket a FAR rendszerébe tovább kell küldenünk.

A 2020. szeptember 1-jétől alkalmazandó, a felnőttképzésről szóló 2013. évi LXXVII. törvény (Fktv.) módosító rendelkezései alapján bejelentett képzésnek minősül az Ön által elvégzett képzés.
Az Fktv. hatálya alá eső képzéseket elvégző résztvevőinktől kötelezően adatot kell bekérnie a szolgáltató cégnek (jelen esetben Konferenciaszervező Tudásmenedzsment Kft.) és cégünk ezen adatokat a FAR rendszere felé tovább küldi!
Kérjük a fentiek szíves tudomásulvételét!Elolvastam és elfogadom a Konferenciaszervező Tudásmenedzsment Kft. Adatvédelmi szabályzatát és ÁSZF-t. *

Segíthetünk?
Konferenciaszervező Tudásmenedzsment Kft.
Telefon: +36 (30) 195 – 2826
Honlap: https://konferenciaszervezo.hu/
E-Mail: jelentkezes@konferenciaszervezo.hu


Kategória